Основна школа „Свети Сава“: НАЈБОЉИМ ЂАЦИМА ДИПЛОМЕ И НАГРАДЕ

Носиоци дипломе "Вук Караџић" у ОШ "Свети Сава"Носиоци дипломе "Вук Караџић" у ОШ "Свети Сава

 

Најбољи ученици осмог разреда у Основној школи “Свети Сава“, на крају осмогодишњег образовања добили су заслужене награде и дипломе.  Највреднија признања, дипломе „Вук Караџић“, добило је седам ученика: Ена Савељић, Михаило Миличић, Марта Илијашевић, Милош Вујић, Катарина Ђурић, Александра Тошић и Урош Гавриловић.

За најбољег ученика генерације проглашена је Ена Савељић, којој је као посебна припала монографија “Теслин чудесни свет“ аутора Бранимира Јовановића.

Посебне дипломе за показано знање из српског језика добили су: Ена Савељић, Ана Маринковић, Михаило Миличић, Марта Илијашевић, Катарина Ђурић, Лука Маринковић и Александра Тошић. Дипломе за изузетан успех из математике добили су: Ена Савељић, Михаило Миличић, Алекса Гавриловић и Урош Гавриловић. Дипломе су добили и Огњен Печеница за историју, Теодора Васић за енглески, Александра Тошић за биологију, Ивона Тошић и Тања Јовановић за руски језик, Михаило Миличић за шах, а Ена Савељић, Лука Маринковић, Александра Тошић и Урош Гавриловић за хемију. Дипломама су награђени и ученици који су се истакли у физичком васпитању: Николина Ковачевић, Ена Савељић, Бојан Маринковић, Душан Стојкановић, Милица Злопорубовић, Кристина Чолић, Кристина Петковић, Нађа Чолић, Огњен Јовановић, Немања Лакић, Марта Илијашевић, Лазар Савић и Урош Гавриловић.

 

                                                                                                                   О. Д.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest