ПОЛИТИКА ПРИВАТНОСТИ

Политика приватности bbglas.rs и употреба „колачића“

BBglas.rs не објављује, нити ће икада објавити личне податке својих корисника, сем оних података које корисници својом вољом публикују (на пример: корисничко име, број телефона, е-маил адреса након започете преписке порукама, али само учесницима преписке). BBglas.rs не уступа, нити ће икада уступити личне податке својих корисника трећим лицима, сем на писани захтев органа гоњења Републике Србије и у складу са Законом. Сви лични подаци корисника BBglas.rs су заштићени 128-битном АЕС енкрипцијом, у свету једном од најјачих метода заштите података.

 

Коришћење колачића (cookies)

BBglas.rs користи колачиће, мале текстуалне фајлове који се смештају на рачунар корисника како би се обезбедило исправно функционисање сајта као што су регистрација и логовање корисника.

 

Прослеђивање података трећим странама – third party data sharing

BBglas.rs из разлога анализе своје посећености користи Google Analytics, wеб аналитичку услугу коју пружа Google, Inc. (Google). Google Analytics користи кукије, мале текстуалне фајлове који се смештају на рачунар корисника, који омогућавају BBglas.rs лакшу анализу начина на који му корисници приступају. Информације које се на овај начин прикупљају о Вашем коришћењу BBglas.rs (укључујући Вашу ИП адресу, али без Ваших личних података) биће пренети и сачувани код Google-а, на серверима који се налазе на територији САД. Google ће искористити ове информације у сврху анализе употребе читавог сајта, компајлирања извештаја о активности на сајту за рачун BBglas.rs, као и за друге услуге у вези са активностима на BBglas.rs и употребом Интернета.

Google ће можда проследити ове информације трећим лицима у ситуацијама у којима то закон налаже, или када поменута трећа лица обрађују горепоменуте податке у име Google. Google неће повезати Вашу ИП адресу са било којим другим подацима које поседује. Google никада неће добити Ваше личне податке. Можете искључити употребу кукија одабиром одговарајућих подешавања у Вашем wеб претраживачу, али треба напоменути да на тај начин нећете бити у могућности да користите BBglas.rs у пуној његовој функционалности. Коришћењем BBglas.rs, пристајете на обраду својих података преко Google, а на описани начин и у горепоменуте сврхе.

 

Обрасци и коментари

Подаци о Вама се прикупљају и обрађују и када попуните неки образац или напишете коментар на web сајту BBglas.rs. Зато смо обавезна поља која морате попунити свели на најмањи број. Подаци тако прибављени ће се такође користити пре свега у сврху идентификације Вас као корисника сајта.


Коришћење текста, фотографија и другог медијског материјала на нашем wеб сајту

Извор

BBglas.rs је опредељен да користи само фотографије и друге медијске материјале које је сам снимио, за које имају дозволу власника или је коришћење таквих фотографија и медијских материјала слободно. Тако је већина фотографија и другог медијског материјала, који су коришћени на нашем сајту, такав да смо га сами снимили или су позајмљени од партнерских wеб сајтова и других партнера. Оне фотографије и други медијски материјал који нису прибављени на тај начин, су пронађени преко интернета коришћењем сервиса Google претраге уз укључен филтер за права коришћења: Означено за поновно коришћење са изменама.

Права коришћења

Уколико се, и поред наше најбоље намере да користимо само фотографије и други медијски садржај за које имамо дозволу за коришћење, појави неки медијски материјал (фотографија, видео снимак, музика, и сл.) за који сматрате да не поседујемо дозволу, молимо Вас да нас обавестите о томе. Уколико утврдимо да је такво стање, повућићемо медијски материјал са свих страница нашег wеб сајта на којима се појављује или се договорити са аутором око услова за наставак коришћења таквог медијског материјала.

Pin It on Pinterest