Српска лига СЛОГА ДОНЕЛА  БОД ИЗ  ПОЖЕГЕ

Слога - Полет 01Борбено до последњег судијиног звиждукаСлога - Полет 01

У 18. колу Српске лиге Запад  Слога је на гостовању код имењака у Пожеги  освојила бод.  Мреже су мировале свих 90 минута. Изабраници тренера Ђорђа Лазића поново су пружили добру игру. Мало је недостајало да освоје сва три бода. Тешић је имао у два наврата одличне прилике  да буде стрелац, али није успео. Треба рећи да је и домаћин имао две идеалне шансе. Оба пута голман Голубовић сјајно је интервенисао и сачувао мрежу.

-Узели смо вредан бод и тако увећали  шансе да останемо у трци за  опстанак. Одбрана нам је функционисала  као сат. Голубовић је све одбранио.  Први пут смо  играли са три штопера.. Одлични су били Радојевић, Гудурић и Новаковић. И сви остали заслужили су похвалу – каже млади капитен Слоге  Михајло Милосављевић.

Слога је играла у саставу: Голубовић. Новаковић( Веселиновић),  Митровић, Живановић, Арсић,  Радојевић, Гудурић, Илић,  П. Милосављевић, Тешић (  Николић), М. Милосављевић, ( Ђорђевић).

Тренутно заузима 14. место са 15 бодова. У идућем колу дочекује Таково.

                                                                                     М.А.

Златиборска лига

 ПОБЕДА ВИШЕСАВЕ, ПОРАЗ ПЕРУЋЦА

Данас је одиграно 18. коло Златиборске окружне лиге. Вишесава је  као домаћин минималним резултатом од 1: 0 савладала креманску Тару и са 41 бодом задржала лидерску позицију на табели испред Чајетине, Јежевице и Полета који имају по бод мање.

Перућац је код куће поражен са 2: 0 од  Омладинца из Здравчића и са 15 освојених бодова заузима претпоследње место на табели испред  фењераша Сечице која има само 4 бода.

Р.Б.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest