Златиборска окружна лига: Вишесава на челу табеле

Фудбал - Са утакмице Вишесава - Тара ( Кремна)Са утакмице Вишесава - Тара ( Кремна) Фудбал - Са утакмице Вишесава - Тара ( Кремна)

Након три победе, уз гол разлику 8:0, у прва три  пролећна  кола Златиборске  окружне лиге, Вишесава  заузима прво место са 41-им бодом. Прате је Чајетина, Јежевица  и Рампа са  бодом мање.

Овог викенда, предвођени тренером Жарком Лијескићем, Вишесавци су на свом терену победили Тару из Кремана са 1:0. Гол одлуке постигао је Давид Јанковићу 67.минуту. Имали су Вишесавци  још прилика , али нису их искористили. Судија  Милош Ђорђевић из Ужица није досудио чист пенал за домаћина у 72.минуту када је у казненом простору оборен Душан Јанковић. Креманци су били чврст противник и нису се предавали до краја утакмице. И они су имали своје прилике  у којима је голман Аћимовић излазио као победник.

Златиборска окружна лига ВИШЕСАВА  НА ЧЕЛУ ТАБЕЛЕВишесава - Тара - фудбал 04 Вишесава - Тара - фудбал

Вишесава је играла у саставу: Аћимовић, Андрић,  Јовановић, Вуковић, Марковић, Митровић, Давид  Јанковић, Тошић, Симић ( Петровић), Јездић, Душан Јанковић.

За Тару су играли:  Милосављевић, Макањић, Павловић, Ђорђевић, Пјевић, Лазовић ( Л.Милосављевић),  Тодоровић, Ерић, Матијашевић, Шућуровић (  Нешовић), Симанић.

– Свака част момцима. Борили су се  лавовски. Били смо ослабљени. Ивановић  је изостао због картона, а Ф. Митровић и Малешевић услед повреда –каже председник клуба Филип Аксентијевић.

У следећем колу Вишесава дочекује екипу Перућца која је у 18. колу поражена од Омладинца на свом терену. Било је 2:0 за госте. Перућани су 15. на табели.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest