Фудбал: Слога (ББ) – Полет (Љубић) 3:0 (1 :0)

Преломни моменат на утакмици, други погодак Стефана ТешићаПреломни моменат на утакмици, други погодак Стефана ТешићаПреломни моменат на утакмици, други погодак Стефана Тешића

Одлична игра и заслужен, убедљив  тријумф бајинобаштанског српсколигаша,  над  врло добром екипом Полета из Љубића. А могло је бити и убедљивије од 3: 0  да у два наврата, статива и пречка нису спасиле голмана Полета Давида Спасојевића да још који пут  вади лопту из мреже. Први погодак за Слогу  постигао је Михајло Милосављевић , одлично се снашао у шеснаестерцу гостију, одбијену лопту је искоса параболом сместио у  мрежу изненађеног  Спасојевића. Преломни тренутак утакмице одиграо се у 58. минуту када је Стефан Тешић претрчао 40-так метара  вешто избегавши све препреке и рутински завршио акцију. Шест минута пре краја у листу стрелаца се уписао и Денис Илић, са око 18 метара упутио је по земљи прецизан ударац у десни голманов угао.

Михајло Милосављевић први откључао браву Полета
Михајло Милосављевић први откључао браву Полета
ПОсле гола играчи Слоге поделили радост са навијачима
ПОсле гола играчи Слоге поделили радост са навијачима
Слога - Полет 01
Борбено до последњег судијиног звиждука

Слога - Полет 02

Слога је утакмицу почела у саставу Цвијовић, Митровић, Живановић, Веселиновић, Ђорђевић, Радојевић, Гудурић, Илић, Милосављевић П. Тешић, Милосављевић М. Играли су још Николић, Раденовић, Џелебџић, Емека.

После данашњег 17. кола Слога је 13. на табели Српске лиге лиге Запад. У наредном 18. колу, које се игра 25. марта,  Слога је гост имењакиње  из Пожеге.

Портал ББ глас – Фото : М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest