ФК Слога: Успешан опоравак Николе Веселиновића

Веселиновић (лево) у дуелу са Павловићем (Таково)Веселиновић (лево) у дуелу са Павловићем (Таково)Веселиновић (лево) у дуелу са Павловићем (Таково)

Омладинац Црвене звезде Никола Веселиновић (22), из генерације  Јовељића, Илића, Гаврића, повредио се у моменту када је био на прагу сениорског тима. Две године су прошле док се није потпуно опоравио. Поновни  излазак на терен започео је у родном граду у српсколигашу Слоги из Бајине Баште. Тренер Зоран Костић пружио му је шансу и он ју је искористио. Игром и головима  постао је незаменљив првотимац и уједно интересантан клубовима из вишег ранга.

– Два кола пре краја сезоне на утакмици против Мачве из Богатића повредио сам колено леве ноге  па сам морао на операцију.предњих укрштених лигамената. Успешно је то урадио професор  др Мирослав Миланков  из Новог Сада. Он ми је раније урадио исту операцију на колену десне ноге. Због тога нисам могао да помогнем Слоги у минулој јесењој сезони – каже Никола Веселиновић. На срећу, опоравак  тече боље од очекивања. Штаке је одавно одбацио па је потом два месеца провео у Београду радећи са кондиционим тренером Урошем Шуљагићем, специјалистом за рад на опоравку оперисаних играча.

– Осећам се одлично. Са оптимизмом чекам  Слогине припреме и утакмице. Надам се да су сви малери прошли и да ћу коначно показати шта и колико могу – јасан је Веселиновић.
Нема сумње да ће његов повратак  на терен пуно значити Слогином нападу.

Текст и фото : М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest