Тара: Дочек уз трубаче, Гоци бенд ,Чеги и браћа блуз бенд

Госте у Белом бору забављаће трубачки оркестар Марка Глигоријевића

 

Ближи се крај календарске 2018. године и већ сада се своде пословни биланси. У Војној установи „ТАРА“, у чијем су саставу хотели „Оморика“ и „Бели бор“ на Тари и „Бреза“ у Врњачкој Бањи, те Национална кућа „Јавор“ и Национални ресторан „Јеремичак на Калуђерским Барама на Тари, задовољни су  оствареним. Како у финансијском погледу, тако и бројем гостију који посећују  једну од најлепших српских планина.

Директор ВУ Тара Љупко Ћировић

– Сви наши објекти пословали су у овој години позитивно. Имамо стабилно пословање, све обавезе уредно измирујемо, за  300 – 320, што сталних радника, што сезонаца, за Новогодишње празнике и Божић следи  повишица примања- каже директор  ВУ „Тара“ Љупко Ћировић.

Овде је све у знаку опсежних припрема за  прихват гостију који ће током  јануарских празничних дана похрлити на краљицу планина.  За Нову годину у “Оморици“ наступа ЧЕГИ И БРАЋА БЛУЗ БЕНД, а  у „Белом бору“ „КУМОВИ 032“ из Чачка. За Божићне празнике припрема се богат програм у „Белом бору“ где ће госте, уз ГОЦИ БЕНД забављати и трубачки оркестар Марка Глигоријевића, по оцени стручног жирија најбољег трубачког састава на овогодишњем Сабору у Гучи.

Нису запостављени ни најмлађи гости.  За њих су припремљени  садржаји забавно-едукативног карактера на снегу, клизалиштима , базену. У непосредној близини хотела  су стазе погодне за рекреативно скијање и

школу скијања. Код хотела Оморика је стаза дуга 300 метара где је омогућено и ноћно скијање .Код хотела Бели бор су две стазе, једна дужине 400 метара, а друга захтевнија око 600 метара.
У хотелу је могуће изнајмити сву потребну опрему за скијање и санкање.

 

И у овој години доста је урађено на уређењу објеката , посебно у хотелу „Оморика“, отворен је инфо-центар,   са локалним самоуправама Бајине Баште и Ужица договорена је сарадња око одвожења комуналног отпада и чишћења саобраћајница у зимском периоду.

ББГ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest