Фудбал- СЛОГА ПОБЕДИЛА У ГЕНЕРАЛНОЈ ПРОБИ

Слога -Раднички Слога -Раднички

 

 

БОЖИЋ У ДУЕЛУ СА МАРКОВИЋЕМ
Слогин састав из првог полувремена
Играчи Слоге из другог полувремена

Фудбалски погон Слоге из Бајине Баште приводи крају припреме за старт у Западно-моравској зони. У утакмици, која се рачуна као генерална проба, Бајинобаштани су на стадиону у Лугу победили Радничког из Ваљева са 1:0 (0:0)
Мреже су мировале све до 70. минута. Тада је уследила добра акција по десној страни. Андрић је умакао одбрани гостију, али је на самој ивици шеснесетрца фаулиран. Слободан ударац одлично је извео Милосављевић и погодио мрежу Ваљеваца. Два минута касније Ивановићев шут задржала је статива. Имала је Слога у првих 45 минута три добре прилике. Голман Живковић сваку пут је успевао да буде на висини задатка. Било је прилика и у другом полувремену од којих је једна одлучила утакмицу.
-Задовољан сам генералном пробом. Има ту још да се изврше неке поправке у преосталих седам дана. Мислим да смо спремни за прво коло у коме на свом терену дочекујемо новајлију Јасена из Бродараева- каже тренер Слоге Владислав Росић.
Слога је у првом полувремену играла у саставу: Голубовић, Глигић, Милосављевић, Ж. Kостадиновић, Ђорђевић, Ђурић, Јашић, Марјановић, Божић, Kнежевић и Николић. У наставку прилику су добили М.Kостадиновић, Андрић, Станић, Пјевић, Ивановић и Мијатовић.

Добро је судила судијска тројка из Бајине Баште на челу са Жељком Јовановићем.
                                                            Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest