Куп утакмица: ВИШЕСАВА – ЈЕДИНСТВО ПУТЕВИ 0:2 (0:1)

Успешна интервенција ЛазићаУспешна интервенција ЛазићаУспешна интервенција Лазића

У полуфиналу Купа за подручје ОФС Ужице, Јединство Путеви савладало је Вишесаву са 2:0.  Вишесавци су добро парирали зонашу с обзиром да им је то прва утакмица после зимске паузе. Оба гола примили су  у финишу првог и другог полувремена. Имали су прилику да, код резултата 0:1 у 75. минуту изједначе, али је госте спасила статива. У наставку те акције оборен је један играч домаћих у казненом простору Ужичана. Вишесавци су тражили пенал. Судија Милисав Вујичић из Ужица био је супротног мишљења.

Први озбиљнији ударац на гол Вишесаве упутио је Марић у 26. минуту. Исти играч довео је Путаре у вођство у 40. минуту. На путу ка голману Аћимовићу, лопта је закачила Симића, променила правац и нашла се у мрежи.  На почетку других 45 минута виђен је покушај  Душана Јанковића да савлада  Лазића.  У 52. минуту Аћимовић је одлично реаговао и зауставио шут Неговановића. Два минута касније Ивановић није био прецизан. У последњих 15 минута Вишесава се потпуно отворила у намери да изједначи. Није јој то успело. Примила је други гол из контре у 85. минуту. Поново је стрелац био Марић.

Jedinstgvo Putevi, duel Igora Ivanovica Visersava i Mladena MIrkovica Jedinstvo Putevi. foto-M.Andric
Дуел Мирковића и Ивановића
Дуел Марковића и Митрашиновића
Дуел Марковића и Митрашиновића
Успешна интервенција Лазића
Успешна интервенција Лазића

Тренер Вишесаве Жарко Лијескић извео је тим у коме су били Аћимовић, Андрић, Марковић, Малешевић, Ф.Митровић, Д.Митровић, Д.Јанковић, Тошић, Симић ( Јовановић), Ивановић, Д.Јанковић.

Иван Јањић дао је прилику  Лазићу, Милосављевићу, Глишићу, Вучковићу, Костадиновићу, Лазовићу ( Арсићу),  Мирковићу, Станићу,  Митрашиновићу ( Лазовићу),  Неговановићу ( Деспотовићу).

У финалу Купа ОФС Ужице Јединство Путеви састаће се са Севојном које је у полуфиналу савладало Првог партизана са 3:0.

                                                               Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest