Скеланци преокретом до победеСкеланци преокретом до победеСкеланци преокретом до победе

СЦ“ Браћа Милутиновић“. Гледалаца:100.Судија : Јован Јевтић (Бајина Башта). Стрелци:  Јанковић у 33, Ивановић у 54, Ј.Симић у 59. За Вишесаву, а Скочо у 45, 83, Пејановић у 67, Маринковић у 77. за Будућност.

ВИШЕСАВА- Негић, Марковић, Јовановић, Митровић, Јокић, Петровић, Југовић, Јанковић, М. Симић, Ивановић, Ј. Симић. Играли су још Арсенијевић и Вуковић.

БУДУЋНОСТ – Н.Ђурић, Јовановић, Савић, Д. Илић, Пејановић, Ћирковић, С.Илић, Јаковљевић,Маринковић, Скочо, Цибралић. Играли су још  М.Ђурић и Танасијевић.

Трећелигаш из Скелана, члан Треће лиге Републике Српске, направио је преокрет у моменту кад је Вишесава водила са 3:1.  Головима Пејановића и Маринковића Будућност је, вођена тренером Лазом Ђурићем, поравнала резултат, а онда је , најбољи појединац у редовима гостију, Скочо својим другим голом донео победу. Вишесава је играла добро до средине другог полувремена. Након тога изабраници Жарка Лијескића су неочекивано посустали  и омогућили Скеланцима да у својој првој контролној утакмици победе. Домаћин је наступио без неколико стандардних првотимаца и то се одразило на резултат.

Skelani 5

Skelani 3

Skelani 4

Skelani 2

КИКС СЛОГЕ У ЉУБИЋУ

Бајинобаштански српсколигаш имао је четврту контролну утакмицу. У Љубићу се састао са Полетом, чланом Српске лиге Запад. Прво полувреме протекло је без голова. У наставку судија је искључио Живановића након што је пропустио  прилику да досуду пенал за Слогу. После тога Полет је искористио бројчану предност и дошао до победе од 4:1. Пораз је ублажио Василије Новаковић лепим голом после изведеног корнера. До почетка првенства Слога ће имати генералну пробу на свом терену, највероватније у наредну среду.. У госте ће јој доћи ФАП из Прибоја.

Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest