Навијачи из Бајине Баште на утакмици Милано - ЗвездаНавијачи из Бајине Баште на утакмици Милано - ЗвездаНавијачи из Бајине Баште на утакмици Милано - Звезда

У оквиру 23.кола кошаркашке Евролиге 2. фебруара београдска Црвена Звезда гостовала је у Милану истоименој екипи. У препуној „Милано флори“ хали било је и око 2.000 навијача Црвене звезде, што оних који живе у Милану и другим италијанским градовима, тако и оних који су у „центар моде“ дошли из Србије само због утакмице. Међу њима је била и група навијача из Бајине Баште, девет их је кренуло пут Милана дан пред утакмицу . Карте за утакмицу обезбеђене су захваљујући суграђанину Ђорђу Илићу који већ неко време живи и ради у Милану.

Одлична атмосфера на путовању, током утакмице и боравка у Милану 
Одлична атмосфера на путовању, током утакмице и боравка у Милану

Кошарка . Бајинобаштани у Милану

Бајинобаштански навијачи у Милану

Покретач целе експедиције био је председник локалног кошаркашког клуба „Студент“ Милош Чолић , уједно и велики фан црвено-белих. Поред чисто навијачких разлога за ово путовање екипа је успела и да искористи мало времена да обиђе и неке од значајнијих локација у самом граду.  На жалост,  и поред велике подршке навијача резултат на крају није био према очекивању али су играчи ипак доласком испод гостујуће трибине исказали захвалност верним навијачима који су свој тим бодрили свих 40 минута.

Експедицију, уз Милоша Чолића,  сачињавали су још и Петар Чолић, Петар Драгојловић, Раде Новаковић, Ненад Љубисављевић, Филип Милошевић, Владимир Радовановић, Недељко Стаменић  и Милош Нешовић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest