Фудбал: СЛОГА- ФАП 2:1 ( 0:0 )

ByББ ГЛАС

25. фебруар 2023. ,
Погодак Ђорђевића. Слога - ФАППогодак ЂорђевићаПогодак Ђорђевића. Слога - ФАП

СЦ„Браћа Милутиновић“. Гледалаца: 250. Судија:Жељко Јовановић (Бајина Башта). Стрелци : Митровић у 66, Ђорђевић у 76. из пенала за Слогу, а Богићевић у 52. за ФАП.

СЛОГА-Голубовић, Илић, П.Милосављевић, Гудурић, Радојевић, Арсић, Ђорђевић, Митровић, Тешић, М.Милосављевић, Веселиновић. Играли су још: Цвијовић, Савић, Емека, Николић, Џелебџић, Новаковић, Раденовић.

ФАП- Ђорђевић, Коларевић, Јањић. Драшковић, Радовановић, Луковић, Ђерковић, Јовановић, Плазинић, Бабић, Богићевић. Играли су још: Пјевац, Ћирковић, Вукадин, Вукићевић, Одита, Симић, Рашковић.

У генералној проби пред наставак првенства у Српској лиги Запад, Слога, чије су амбиције везане искључиво за опстанак, и ФАП-а, који најављује трку за прво место, домаћин је за нијансу био бољи и заслужено победио.

Играло се борбено како да су у питању бодови. У првом полувремену  било је обострано добрих напада. Најозбиљније су запретили П. Милосављевић из слободног ударца и Јовановић чији је шут Голубовић одбранио. Почетком другог дела камионџије су дошле у вођство. Бабић је лепо упослио Богићевића, а овај био прецизан са 10 метара. Изједначење је стигло у 66. минуту. На центаршут Ђорђевића, Митровић је у паду главом матирао голмана Ђорђевића.  Десет минута касније, због играња руком у свом казненом простору, оправдано је досуђен пенал у корист домаћина.  Ђорђевић га је  претворио у гол. Покушај гостију да отвореном игром стигну до поравнања резултата није успео.

Гол ФАП-а  против Слоге
Гол ФАП-а
Покушај П. Милосављевића
Покушај П. Милосављевића
Продор Митровића, Слога - ФАП
Продор Митровића
Борба за лопту Гудурића и Јовановића
Борба за лопту Гудурића и Јовановића

Тренер Ђорђе Лазић био је задовољан  игром и резултатом.

-Била је то наша најбоља припремна утакмица. Гости имају одличан тим кога су оформили  током зимске паузе . По квалитету је сличан тиму Смедерева кога ми дочекујемо у првом колу. Играли смо без повређеног Живановића и Филиповића.  Позивамо навијаче да нас идуће суботе бодре у што већем броју против Смедереваца – каже тренер Лазић.

– Одиграли смо једну добру утакмицу у којој је Слога била мало боља у другом полувремену. Види се да има много јачи тим од оног из јесењег дела првенства па очекујем да ће колега Лазић успети да оствари зацртани циљ у борби за опстанак. Немам шта да замерим мојим играчима, неке грешке отклонићемо  до утакмице против Будућности у Ариљу- вели тренер ФАП-а Петаковић.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest