Фудбал: Радојко Веселиновић нови тренер Црнокосе

Нови тренер Црнокосе Радојко ВеселиновићДОГОВОР Тренер Веселиновић са председником Црнокосе АнтонијевићемУправа Црноикосе за новог тренера ангажовала Радојка Веселиновића из Бајине Баште

По завршетку јесење сезоне у Златиборској окружној лиги, Црнокоса из Косјерића је прекинула сарадњу са тренером Дејаном Радичевићем из Пожеге. За упражњено место шефа струке било је више кандидата. Управа  је одлучила да ту дужност у пролећној сезони обавља Радојко Веселиновић, афирмисани тренер из Бајине Баште.  Раније је успешно водио Дрину из Љубовије, ФК Перућац и бајинобаштанску Слогу. Иза себе има изузетне резелтате у раду са младим фудбалерима. Његов ученик из Косјерића Игор Златановић, нападач Радника из Сурдулице, догурао је до капитена младе репрезентације Србије.

-Наша је жеља да задржимо друго место и тако учествујемо у баражу за попуну Западно- моравске зоне. Покушаћемо да будемо прваци, али то највише зависи од лидера Јасена. Имамо окосницу тима од домаћих играча. Њима ћемо прикључити  још шест фудбалера са стране.  Веселиновић је као играч Црнокосе оставио леп траг, пратили смо његов тренерски рад па верујемо да ћемо уз његову помоћ остварити циљ-каже председник Црнокосе Зоран Антонијевић „Ћиро“.

М.А.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest