Музичка радионица ART MOMENT- Још једна успешна година

Muzička radiuonica Bajina Bašta

Са великом радошћу се осврћемо на успехе које смо постигли у овој години, која се полако завршава. Два велика школска концерта са препуном салом, бројни индивидуални наступи наших ученика, феноменални резултати  на школским и међународним такмичењима. Заиста смо поносни на све наше ученике као и на наше професоре, који сву своју енергију безрезервно поклањају и деца им својим успесима и осмесима то и узвраћају.

И ове године организујемо традиционални концерт за божићне празнике. Наши ученици и професори ће вам се представити са новим програмом који садржи пре свега уметничке композиције, а обогаћен је и поп рок и староградским нумерама. Концерт ће се одржати 8. јануара у биоскопској сали „Влаја“ са почетком у 18 часова и овом приликом позивамо све наше суграђане, и велике и мале, да буду део наше празничне чаролије.

 

Музичка радиуоница Арт момент Марко Танасковић
Професор Марко Танасковић
Музичка радсионица Марко Томић
Професор Марко Томић

На наше велико задовољство, ове године су нам се придружили нови професори и својим радом обогатили и нас и наше ученике. Професор Марко Танасковић (хармоника), професор Марко Томић (соло певање) и професорка Марија Павловић (нова класа за одсек клавир) ће у наредном периоду бити стални део нашег професорског тима, заједно са мр Сузаном Радовановић Перић (виолина) и професором Луком Јездићем (гитара), чији су ученици ове године показали изузетно знање и умеће на многим такмичењима. Са великим задовољством можемо похвалити Филипа Ђокића, ученика из класе професора Луке Јездића, који је освојио другу награду на гитарском такмичењу ВАРТ, које већ деценију окупља талентоване гитаристе из целе земље. Маријана Ђурић и Тијана Марковић, ученице из класе мр Сузане Радовановић Перић, донеле су прве награде у наш град.

Период након Божићног концерта неће служити за одмор, већ напротив, децу, која су заинтересована за даљи напредак, водимо на усавршавање путем семинара који се одржава половином јануара у Ваљеву код професорке са Факултета музичке уметности у Београду, клавирски одсек, Наташе Митровић.

У марту нас очекује школско такмичење у Ваљеву као и међународно такмичење СИРМИУМ у Сремској Митровици.

Иако наша школа има преко 45 ученика, спремни смо за пријем деце која желе да се упознају са музиком, да је заволе и да се усаврше. Крајем јануара ћемо одржати аудицију, за коју је потребно припремити било коју песмицу како би цланови комисије могли да провере слух.

Очекујемо и потрудићемо се да нам наредна година буде још успешнија, да омогућимо нашим ученицима што квалитетнији рад, да учествујемо на више такмичења и да нам њихови задовољни осмеси и даље буду главни подстрекач.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest