Жал за пропуштеним шансама у Ариљу

ByББ ГЛАС

13. октобар 2021.
Славица Кљајић и Латинка ВасићСлавица Кљајић и Латинка ВасићСлавица Кљајић и Латинка Васић

У СУБОТУ 16. ОКТОБРА СЛОГА  ДОЧЕКУЈЕ РАЂЕВАЦ

У сусрету између Будућности и Слоге из Бајине Бајине Баште, у минулом колу Српске лиге „Запад“, мреже су мировале. У првом полувремену домаћин је био за нијансу бољи, а друго протекло је у знаку Подрињаца.

-Било је то једно од наших бољих издања. Бодом смо задовољни али  остаје жал за нереализованим шансама Стефана Тешића и Николе Шутића. Игра у Ариљу, и претходна против Слободе, је показала да смо пребродили кризу па се надамо да ће у последњој трећини првенства резултати бити као у прва четири кола када смо са 10 бодова били лидери – каже тренер Слоге Зоран Костић

Nikola Sutic, Sloga BB
Никола Шутић

У судијској надокнади времена Марко Божић и  Ђорђе Ђорђевић добили су црвене картоне. То и повреда Дениса Илића у 19.минуту су  непријатности  понете са гостовања у Ариљу. У следећем колу,игра се 16 .октобра (субота), Слога дочекује  Рађевац из Крупња који се, као и домаћин, вратио у Српску лигу као прошлогодишњи првак Мачванско- колубарске зоне. Гости имају бод мање од Слоге. За домаћина је ово много важна утакмица. Победом би оверили  добре  резултате из последња два кола и много мирније ушли у завршницу јесење сезоне.

Текст и фото:  М..Андрић

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest