Војислав Шешељ у суботу у Бајиној Башти

Проф. др Војислав ШешељПроф. др Војислав Шешељ

На Дан државности Србије, 15. фебруара 2020. године у Бајиној Башти одржаће се промоција тротомног научног дела проф. др. Војислава Шешеља „У Сребреници није било геноцида“. Промоција почиње у суботу у 12 часова у градском биоскопу у Бајиној Башти, а публици ће се обратити и о књизи говорити аутор, др Војислав Шешељ.

Проф. др Војислав Шешељ
Проф. др Војислав Шешељ

„У Сребреници није било геноцида“ је тротомно научно проф. др Војислава Шешеља у којем је доказао да у Сребреници није било геноцида и да покушаји вишеструког надувавања броја и лажирања идентититета сребреничких жртава, као и прећуткивање начина на који је већина њих страдала представљају перфидну и подмуклу политичку конструкцију без упоришта у реалности.

„Тезу да се у Сребреници није десио геноцид ја доказујем научном методологијом и очекујем суд научне критике. Међутим, нико не може да критикује садржај књиге, па онда критикују и клевећу аутора. У Сребреници се десио злочин, ја то не оспоравам, ја тај злочин осуђујем, али тај злочин никако не може да се назове геноцид, јер га треба упоредити с дефиницијом геноцида из Међународне конвенције о сузбијању и кажњавању геноцида и тад ћете видети да ту апсолутно нема елемената геноцида“ – каже др Војислав Шешељ.

                                                                                                                  ОО СРС Бајина Башта

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest