Радно Председништво Скупштине Удружења пензионераРадно Председништво Скупштине Удружења пензионераРадно Председништво Скупштине Удружења пензионера

На  Скупштини Удружење пензионера Бајина Башта одржаној 17. јануара 2020. године, обављени су избори. За председника удружења једногласно је изабран Недељко Ракић. Он је ту дужност обављао и у претходном четворогодишњем мандату. Чланови Скупштине похвално су говорили о његовом раду од кад је дошао на чело удружења. Оно важи за једно од најактивнијих у Србији. Такође једногласно за потпредседника изабран је Спасоје Илић. И он је у претходном мандату успешно обављао исту дужност. На седници је изабран и Извршни и Надзорни одбор.

Удружење пензионера Бајина Башта

– Имали смо бројне активности у разним областима а све у интересу пензионера. Сада имамо преко хиљаду учлањених у наше удружење. Настојаћемо да у наредном периоду те активности још више побољшамо и проширимо број месних одбора на подручју општине – каже председник Удружења пензионера Бајина Башта Недељко Ракић.

 

Поптписници Повеље о братимљењу
Потписници Повеље о братимљењу

Потписана Повеља о братимљењу са удружењем из Братунца

Седници Скупштине Удружења пензионера присуствовала је трочлана делегација  Удружења пензионера из Братунца које је пре пола године покренуло иницијативу да се бајинобаштанско и братуначко удружење пензионера братиме. Братимљење је  званично обављено на седници Скупштине Удружења пензионера Бајина Башта. Повељу о братимљењу потписали су председници удружења Бајине Баште и Братунца.

 

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest