Трибина о безбедности возача трактора у саобраћају

У четврттак 27.9. трибина о безбедносдти возача трактора у саобраћајуАЛАРМАНТНО За шест месици ове године страдала три возача трактора

За учеснике трибине поклони – ротациона светла за тракторе и друга опрема. У Биоскопу представа „Пажљивко“ за ђаке прваке и додела пригодних поклона

У сали Скупштине општине Бајина Башта, у четвртак 27. септембра са почетком  у 11 часова, одржаће се трибина на тему безбедности возача трактора у саобраћају. Трибину организује Комисија за безбедност  саобраћаја општине Бајина Башта,  у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја и саобраћајном полицијом. Ова тема је утолико актуелнија ако се има у виду податак о погоршаном стању у области безбедности саобраћаја у нашој општини у првом полугодишту ове године. Забрињава да су три смртна случаја, забележена у овом периоду, проузроковали управо возачи трактора.

–   Циљ  нам је да оваквим едукативним трибинама допринесемо унапређењу безбедности саобраћаја  – каже Дарко Митровић, председник Комисије за безбедност саобраћаја опшптине Бајина Башта, апелујући на све возаче трактора, као и на друге заинтересоване  да  присуствују овој трибини. Организатори трибине ће свим присутнима  поделити ротациона светла за тракторе и другу сигурносну опрему за ова возила.

Програмом је предвиђена и едукација најмлађих учесника у саобраћају. Истог дана, у сали биоскопа „Влаја“, за све  ђаке прваке  ће бити одржана представа „Пажљивко“ којима ће, по завршетку представе, тим Агенције за безбедност саобраћаја поделити едукативне материјале.

                                                                                                        ББГ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest