Вођена професором физичког васпитања Бранком Стевановићем, мушка  екипа Техничке школе из Бајине Баште победила је на међуокружном школском такмичењу у футсалу. Овај изванредан успех Бајинобаштана омогућио им је одлазак на републичко првенство.

– Момци су превазишли сва очекивања. Најпре су изненадили победом на општинском нивоу где су савладали екипу Гимназије „ Јосиф Панчић“, а потом су постали прваци Златиборског округа. Ново изненађење приредили су на међуокружном такмичењу у Краљеву где су у конкуренцији победника Моравичког, Шумадијског, Рашког и Златиборског округа опет били најбољи – каже професор Бранко Стевановић.

Djordje Panic najmladji clan ekipe
Ђорђе Панић, најмлађи члан екипе

У полуфиналу побеђена је екипе Средње шумарске школе из Краљева са 7:4. Три гола постигао је Александар Лукић, а по један Ђорђе  Панић, Лазар Савић, Стефан Станојчић и Лазар Ђерић. У финалу, после извођења пенала, Бајинобаштани су тријумфовали над екипом Средњошколског центра из Гуче са 4:3 у чијим редовима су били играчи Младости из Лучана. Пре пенала резултат је бо 2:2. Голове су дали Лукић и Панић. У пенал серији блистао је голман Марко Марчета са два одбрањена пенала.  Сигурни извођачи пенала за бајинобаштанску Техничку школу били су Панић и Ђерић.

М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest