Српска лига, Запад: Слога – Будућност (Ариље) 3: 1 (1: 0)

Веселиновић начео мрежу гостију у 7. минутуВеселиновић начео мрежу гостију у 7. минутуВеселиновић начео мрежу гостију у 7. минуту

Изгледало је да ће Слога у 24, колу првенства Српске лиге, Запад  с лакоћом укњижити сва три бода у данашњем одмеравању снага на свом терену против увек неугодне Будућности из Ариља.  Такав утисак стекао се након вођства од 2: 0 на почетку првог и другог дела игре када су мрежу солидног голмана Будућности Савића затресли Веселиновић и Ђорђевић. А онда је, двадесетак минута пре краја,  једна неспретна интервенција Дениса Илића могла домаћина  скупо да кошта. Одлични судија  Вујовић из Краљева није се двоумио и оправдано је  једанаестерцом казнио саплитање нападача Будућности у шеснаестерцу  који је сигурно извео Басарић и смањио на 2: 1. Заиграли су тада Ариљци полетније дајући све за напад  покушавајући да створе изгледнију прилику за постизање и другог гола. Неизвесност је кратко трајала јер је Слога извела неколико одличних  нападачких акција  а једну од њих је  у 86. минуту искористио Џелебџић, са неколико метара је спровео лопту у мрежу немоћног Савића.

СЛОГА Голубовић, Марко Божић, Радовић, Живановић, Веселиновић, Ђорђевић, Ђукић, Илић, Божовић, Шутић, Милосављевић. У другом полувремену у игру су ушли Николић, Ђурић, Џелебџић и Ђерић.

фУДБАЛ, сЛОГА - бУДУЋНОСТ

СРПСКА ЛИГА , СЛОГА - БУДУЋНОСТ

После данашњег 24. кола Слога је са 37 освојених бодова на седмом месту на табели.  Челна места држе пожешка Слога са 51 и ужичка Слобода са 49 бодова У наредном колу бајинобаштански српсколигаш гост је Рађевцу у Крупњу, утакмица се игра 1. маја.

Портал ББ глас

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest