Спортске игре младих: ЗЛАТО ЗА “ЗМАЈЕВЕ“ И “ЈАРАНЕ“

Спортске игре младих, екипа Бајине БаштеСпортске игре младих, екипа Бајине БаштеСпортске игре младих, екипа Бајине Баште

На Златибору је одржан Караван радости и пријатељства. Своје представнике, који су забележили запажене резултате, имала је и општина Бајина Башта.   Обе екипе из Бајине Баште које су стигле на Златибор и које су се такмичиле у игри Лино између две ватре избориле су пласман на Регионално финале. У финалним утакмицама које су им обезбедиле пут у Чачак и прилику да играју за Државно финале, под вођством учитељице Ане Баштовановић златом су се окитили дечаци и девојчице из екипе „Змајеви“, односно екипа „Јарани“ коју је водила учитељица Данка Гавриловић. Успешни су били и дечаци из екипе ФК  „Слога“ које је водио Дејан Тимотијевић. Победом на турниру Кола-Кола куп и они ће 13. јуна заиграти на Регионалном финалу у Чачку. Раније је у Бајиној Башти већ одржано неколико турнира  Дунав осигурање Спортских игара младих, тако да ће на Кока-Кола купу играти и победници тог турнира. У малом фудбалу за дечаке 2012. годиште и млађе у Чачак путује екипа „Бајина Башта“ са тренером Предрагом Ристићем, као и баскеташи и баскеташице.

Фудбалска екипа Бајине Баште
Фудбалска екипа „Слоге“ из Бајине Баште

Државно финале Дунав осигурање Спортских игара младих одржаће се од 10. јула у Бањи Ждрело. Друга половина августа резервисана је за Међународну завршницу где ће поред такмичења за победнике све три земље учеснице, Босне и Херцеговине, Хрватске и Србије, организовати  се вишедневно дружење.

Далиборка ДЕЛИБАШИЋ

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest