Сави Милошевићу мед поклонио човек који му је прорекао да ће играти за Партизан

Од њега сам, као дечак, много научио о спорту. На мене је пренео и љубав према Партизану - каже тренер црно-белих ФОТО: М. АндрићОд њега сам, као дечак, много научио о спорту. На мене је пренео и љубав према Партизану - каже тренер црно-белих ФОТО: М. Андрић

 

На тест утакмици Партизана и Будућности у Ужицу, међу гледаоцима био је и деда тренера Партизана Сава Милошевића – Милан Ивановић, који је цео радни век провео као учитељ у селу Бачевци, код Бајине Баште.

– Дошао сам да видим унука Саву. Заједно са мном био је и његов рођак, мој унук Немања Ивановић, члан кадетског тима Слободе из Ужица. Због Савиних обавеза не виђамо се често. Бавим се пчеларством, па сам му поклонио теглу меда – каже Милан Ивановић.

Милошевић се обрадовао дединој посети:

– Деда Милана обожавам. Од њега сам, као дечак, много научио о спорту. На мене је пренео и љубав према Партизану. Чак ми је и прорекао да ћу сигурно носити црно-бели дрес. Посебно ми је драго што млади рођак Немања важи за талентованог играча. Деда ми се похвалио извештајем Журнала са утакмице Телеоптик – Слобода, на којој је Немања проглашен за играча утакмице.

                                                                                   Извор: Спортски журнал

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest