Перућаћчки куп риболовацаПерућаћчки куп риболовацаПерућаћчки куп риболоваца

На рибљој стази језера Перућац 30. маја одржан је традиционални Пролећни куп  Организације спортских риболоваца Младица из Бајине Баште. Пецало се удицом на пловак.

У категорији пензионера  најуспешнији је био Љубинко Вуковић са упецаних 2 килограма и 75 грама рибе. Други је Златко Јанковић, трећи Зоран Лазаревић. Код старијих пионира победио је Урош Средојевић. Он је имао улов од 2 ,755 килограма и тако уједно постао најуспешнији на Пролећном купу. Друго место заузео је Иван Максимовић, а треће Јелена Вуковић

Најбоље риболовачке наде
Најбоље риболовачке наде
Најбољи млађи пионири
Најбољи млађи пионири
Најбољи старији пионири
Најбољи старији пионири
Најбољи пензионери
Најбољи пензионери

– Ово ми је прва победа као старијег пионира на Пролећном купу. Риба је добро радила  па су и остали такмичари имали добар улов –каже Урош Средојевић.

У конкуренцији млађих пионира победник је Саша Милићевић са упецаних 1,355 килограма рибе.  Матеја Митровић освојио је друго место,а треће Немања Савић. Међу надама најбољи је био Огњен Јевремовић. Он је упецао 1,625 килограма рибе, Лука Јелисавчић  освојио је друго, а Никола Милекић треће место.

– Све је протекло у најбољем реду. И време нас је послужило јер је киша престала пред сам почетак такмичења. Задовољни смо оствареним резултатима, нарочито оним што су постигли најмлађи такмичари. После Пролећног купа почећемо припреме за одржавање Купа Бајине Баште  -каже председник ОСР Младица Миломир Марић.

Послове суђења добро су обавили Слободан Михаиловић, Милош Јелисавчић, Жељко Вуковић и Дарко Живановић.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest