БРИЉИРАЛИ У ПРИБОЈУ - Екипа ОШ "Рајак Павићевић" са тренером Драганом Радовановићем

Екипа професора Драгана Радовановића из ОШ “ Рајак Павићевић“ Бајина Башта заузела је прво место на превенству Златиборског округа у футсалу за основце одржаном у Прибоју. Њене боје бранили су Драган Јездић, Вељко Матић, Матија Милосављевић, Ђорђе Панић, Ђорђе Петровић, Пантелија Милосављевић, Реља Живановић, Стефан Радовановић, Алекса Рогић.

У четвртиналној утакмици савладана је екипа домаћина са 4:1. У полуфиналу  надиграна је Пожега са 2:0. У финалу, одличном игром, убедљиво је побеђена Сјеница са 5:1. Освајањем првог места у Златиборском округу , екипа ОШ “ Рајак Павићевић“ стекла је право наступа на међуокружном такмичењу.

-У екипи имамо талентоване младе фудбалере. Одлични су били на општинском првенству, још бољи на окружном. Недостајао нам је голман Марчета, али га је одлично заменио капитен Драган Јездић. Са 4 гола Панић је био наш најбољи стрелац. Радовановић је дао 3, Матеја и Пантелија Милосављевић по 2. Надамо се успеху и на међуокружном надметању. Жеља нам је да се нађемо на републичом такмичењу у оквиру  „Школских олимпијских игара“  које ће се одржати у Новом Саду – каже професор Драган Радовановић.

                                                                                                          М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest