Екипе финалисти на општинском првенству у фудбалу

 

У организацији ОШ “Рајак Павићевић“ одржано је општинско првенство у фудбалу за ученике и ученице основних школа са подручја бајинобаштанске општине. Првобитно је било планирано да се утакмице играју на терену у Спортском центру „Браћа Милутиновић“. Приликом припреме терена за утакмице, дошло је до пада пречке на једном голу па је из тих разлога такмичење одржано у дворишту школе домаћина.  Учествовало је шест школа са мушким и једна са женском екипом.

Детаљ са финалне утакмице
Детаљ са финалне утакмице
Urucenje diploma najboljim ekipama
Уручење диплома најбољим екипама

 

У сусретима првог кола састали су се  ОШ “Стеван Јоксимовић“  Рогачица и ОШ “Душан Јерковић“ Костојевићи. Рогачичани су били много бољи  па су победили са 7:2. У другом сусрету  ОШ “ Милорад Благојевић“  Пилица , ИО  ОШ „ Рајак Павићевић“,  савладала је екипу ОШ “ Миладин Ковачевић“ Бачевци, ИО рогачичке школе, са 8:0.

У првој  полуфиналној утакмици ОШ “ Рајак Павићевић“ надиграла је рогачичку школу са 5:2. У другој утакмици школа из Пилице са 1:0 дошла је до победе против екипе ОШ “Свети Сава“. У финалном сусрету ОШ “ Рајак Павићевић“  надиграла је екипу из свог издвојеног одељења Пилица са 8:0.

Све утакмице добро је судио Илија Милекић, фудбалски тренер. Право наступа на окружном такмичењу стекла је ОШ “ Рајак Павићевић“.

У женској конкуренцији пријавила се само ОШ “Свети Сава“ па је аутоматски  њена екипа  отишла на окружно надметање.

                                                                                    Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest