Са првенства основаца у одбојци у БачевцимаСа првенства основаца у одбојци у БачевцимаСа првенства основаца у одбојци у Бачевцима

По традицији Издвојено одељење  ОШ „Стеван Јоксимовић“ Рогачица у Бачевцима, које носи назив „Миладин Kовачевић“, било је домаћин и овогодишњег првенства у одбојци за ученике основних школа. У мушкој конкуренцији играле су само екипе из две школе, а у женској конкуренцији четири екипе из исто толико школа.

Екипе учеснице првенства
Екипе учеснице првенства
Kапитени најбољих екипа са професориманакон уручења диплома
Kапитени најбољих екипа са професорима након уручења диплома

У мушкој конкуренцији надметале су се ОШ „Рајак Павићевић“ и ОШ „Стеван Јоксимовић“. Бајинобаштани су били бољи и победили са 2:0 у сетовима. У женској конкуренцији у полуфиналним сусретима ОШ „Свети Сава“ савладала је са 2:0 ОШ „Стеван Јоксимовић“. Истим резултатом ОШ „Рајак Павићевић“ победила је екипу бачевачке школе. У утакмици за треће место Рогачица је са 2:0 надиграла Бачевце. Прво место освојила је ОШ „Рајак Павићевић“ пошто је у финалу са 2:0 победила ОШ „Свети Сава“.

–  Наша школа освојила је прва места у обе конкуренције. Задовољни смо играма и резултатима. Хвала домаћину на доброј организацији и гостопримству – каже Даница Благојевић, ментор екипа ОШ „Рајак Павићевић“.

У име домаћина дипломе најбољим екипама уручили су професори Милутин Чечарић и Александар Максимовић.

Текст и фото: М. Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest