Такмичари КК Дрина у Београду

Чачак је био домаћин  првог кола Купа Србије на дивљим водама у кајаку за млађе категорије. На том такмичењу наступио је и Кајак клуб Дрина из Бајине Баште.

Андрија Ђурђић са тренером Јеленом Кнежевић
Андрија Ђурђић са тренером Јеленом Кнежевић

-Наши млади кајакаши и кајакашице су нас поново обрадовали добрим вожњама у спринту па су освојили осам медаља и наговестили добру форму пред наредна такмичења – каже председник КК Дрина Милутин Лукић.

Златне медаље из Чачка донели су Уна Лукић, Виктор Деспотовић, Сара Ђурђић и Богдан Ђурић. Сребрним су се окитили Матеја Лукић, Софија Миливојевић и Урош Марјановић. Бронзано одличје освојио је Давид Марковић.

Кајак клуб Дрина почео је да узима учешће и на оним такмичењима која се одржавају на мирним водама. У првом колу Мини кајак лиге у Београду  у узрасној категорији  2012. годиште  Софија Миливојевић пласирала се на друго место. У конкуренцији такмичара рођених 2010. године  Уна Лукић заузела је седмо место, Андрија Ђурђић био је двадесети.

У такмичењу на мирним водама , у оквиру Првенства Београда Софија Миливојевић победила је у својој узрасној категорији. Уна Лукић пласирала се на четврто место.

Окрепљење код Дрининог спонзора у Обреновцу
Окрепљење код Дрининог спонзора у Обреновцу

-Приликом одласка на такмичења у Београду, свраћали смо у Обреновцу у Пекару Симић која је наш спонзор. Она нам је обезбедила оброке и колаче. Хвала јој, одужићемо се добрим резултатима – вели председник клуба Милутин Лукић.

М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest