Гимназија „Јосиф Панчић“: „Загонетна потрага“ Уроша Петровића

Урош Петровић -Загонетна потрагаУрош Петровић -Загонетна потрагаУрош Петровић -Загонетна потрага
Велико нам је задовољство да најавимо да ће у Гимназији „Јосиф Панчић“ бити одржан семинар Уроша Петровића, српског писца и предавача.
Урош Петровић, семинар
🟠🟡Кратак опис његове радионице указује на то колико је значајно одрастање и то да је детињство далеко најважнији део живота. Клице посејане током тог периода могу једнога дана да се распламсају у прави ватромет. Тако се животни пут успешно мења – на време и на боље!  Ова радионица је замишљена као подстицај и за малишане и за одрасле, како би у даљем развоју била умнија и успешнија.
Неке од питања којим се ова радионица бави су: Како да установимо сталну гимнастику ума? Како да оно што радимо учинимо многоструко занимљивијим и за себе и друге? Како да повежемо оно што знамо и тако спознамо нешто сасвим ново и другачије? Како да, наоко сасвим изненађујуће и ненадано, дођемо до нових идеја и решења? 💡💡💡
Овај тродневни семинар састојаће се од три догађаја:
🟡🟠радионице „ Развој креативности код деце и одраслих“ која ће се одржати 25.5.2023. у простору школске библиотеке с почетком у 19 ч
🟠🟡следећег дана се планира предавање за ученике средњих школа „Могућности у данашњем свету“
🟡🟠трећег дана се најављује „Загонетна потрага“, у којој ће кроз дружење и игру ученици решавати загонетке, тиме ће неговати тимски рад, а истовремено кроз физичку активност размишљати и учити.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest