Renovirana terasa Kluba penzionera

Председник Удружења пензионера Бајина Башта Недељко Ракић , на 11. седници Управног одбора  поднео је извештај о раду  Удружења у последња четири месеца. Говорећи о уређењу Клуба пензионера он је рекао: – После завршетка прве фазе , у којој је уређен ентеријер, кренули смо са другом фазом радова. Уређена је тераса. Постављене су бехатон плоче, нови столови и столице, набављени су сунцобрани и фрижидер. Сада је то много лепши кутак у који долазе пензионери,  и други грађани. Помогла нам је Општина, а радове је извело ЈКП “12. септембар”. Помоћ у опреми пружила нам је Војна установа “Тара”.У идућој години наставићемо са новим радовима. У плану је реконструкција мокрог чвора и санација крова.Terasa Kluba penzioneraSednica Upravnog odbora

Потпредседник Удружења пензионера Спасоје Илић информисао је чланове Управног одбора о спортским резултатима. Истакао је да су такмичења у оквиру “Дринског купа” настављена и да ће се од идуће године одвијати по новом систему. Ускоро ће уследити општинско такмичење за избор репрезентације која ће ићи на окружно надметање са кога четири најбоље екипе иду на Републичку олимпијаду.

У периоду март- јул било је пуно и других активности. Ишло се на косидбу на Рајцу, у Бању Ковиљачу, Нови Пазар, Власеницу, Братунац, Београд. Гости су им били пензионери из Лознице. У Костојевићима је спроведена акција контроле крвног притиска и шећера у крви. На овој седници формирана је Комисија ( Славица Кордић, Љубинка Максимовић, Спасоје Илић ) за спровођење  конкурса за поделу пакета. Са републичког нивоа за ту сврху добијено је  300 хиљада динара. Удружење ће покушати да обезбеди још средстава како би што више пензионера добило пакете са намирницама и  хигијенским артиклима.

Текст и фото: М.Андрић

ДАН ПЕНЗИОНЕРА

Nedeljko Rakic

И ове године  биће обележен 12. септембар , Дан бајинобаштанског Удружења пензионера.  Очекује се да ће у сали “Звезда” бити око 300 представника трећег доба из више места Србије и Републике Српске. Члан Управног одбора Мићо Стаменић задужен је за организацију и реализацију техничког дела прославе Дана пензионера.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest