АНДРЕЈ ЈАШИЋ ШАМПИОН ДРЖАВЕ У КАРТИНГУ

 

У овогодишењем првенству Србије возио 12 трка, у 8  био победник што му је донело прво место у најјачој класи Р-7

 

 

Млади  такмичар у картингу Андреј Јашић ( 14),  из Картинг клуба „Фокус ББ“  Бајина Башта, у овогодишењем првенству Србије возио је 12 трка. У осам је био победник што му је донело прво место у најјачој класи Р-7. За бајинобаштански клуб возили су и Дарко Миловановић из Суботице, Владан Јаковљевић из Крагујевца у класи Р-4. Јаковљевић је освојио 5. место у генералном пласману, Милановић је био седми. У надметању клубова „Фокусу ББ“ припало је 4. место

– Возим картинг трке пуних осам година. Минула сезона била ми је врло успешна јер сам постао првак Србије. Возио сам картинг возило „Бирели“ које има мотор LKE 125 KF. На последњим тркама у Београду и Јагодини четири  сам био најбољи.   У Јагодини сам премашио дотадашњи брзински рекорд стазе-каже Андреј Јашић. Задовољство није скривао председник клуба  Мишо Недељковић.

– Хвала општини,  Спортском савезу, хвала и спонзорима. Без њих не би могли учествовати на такмичењима. Мислим да смо им се одужили на најлепши начин освајањем првог места на првенству Србије. Честитке заслужују  сва тројица наших возача, нарочито шампион Андреј Јашић.

                                                                                                             М.А.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest