ЈОВАНА МИЛОВАНОВИЋ

Младе и талентоване одбојкашице Таре из Бајине Баште интересантне су кубовима из вишег ранга. Према речима председника клуба Славише Илића, сигуран је одлазак Јоване Миловановић, ученице која ће од јесени ићи у други разред гимназије. Она постаје чланица прволигаша ОК Србијанке из Ваљева.

-Поносни смо на нашу Јовану која је прошле године проглашена за најбољу одбојкашицу општине Бајина Башта у избору Спортске ревије Бајине Баште „ББ журнал“. Добила је добре услове у Ваљеву. Имаће од клуба смештај, храну и стипендију.  Потписала је уговор на три године. Ту ће бити и некадашња наша играчица Анђела Ивановић која је  дошла из ужичког Јединства. Надамо се да ће Јованин и Анђелин потенцијал доћи до изражаја и да ће „Србијанка“ бити само пролазна станица на њиховом путу ка Супер лиги- каже Славиша Илић, председник ОК Тара.

Клубови су заинтересовани и за Јелену Милошевић. У клубу кажу да би волели да остане, али ако јој се укаже прилика за одлазак у велики клуб,  неће јој правити сметњу. У новом првенству Тара ће играти у Регионалној лиги.

-Жеља нам је да се вратимо међу друголигаше одакле смо испали на крају овогодишње сезоне. Појачаћемо се играчки. За сада су у оптицају две бивше играчице суперлигаша Визуре. Главни конкуренти за прво место биће нам Пријепоље, Дрина из Бајине Баште и Форма из Ужица. Припреме ће почети највероватније 10. августа : О сениорском екипи бринуће тренер Драган Павловић- вели председник Славиша Илић.

                                                                                         Текст и фото:  М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest