Цеца 20. јула на „Дринској регати“

ceca-20-jula-drinska-regataЦеца на Мост-фесту 20. јула

Објављен програм “Дринске регате“

Цеца ће певати у предвечерје спуста Дрином

Догађај који се сматра највећом манифестацијом на води у југоисточној Европи, и који би према најавама требало да окупи 130.000 учесника, почеће у среду 18. јула изложбом „Дрински сплавари“ и концертом Јелене Томашевић. За наредни дан, поред реке Врело у Перућцу, заказано је такмичење у припремању рибиље чорбе.

Цеца Ражнатовић пред посетиоце Дринске регате излази у петак 20. јула на излетишту Рача, а претходно биће одржани скокови са моста.

Субота је дан када ће у Дрину, испод бране језера Перућац, барем тако најављу организатори Регате, бити поринуто преко хиљаду чамаца који ће се већ у традиционалном, веселом колориту спуштати до места Рогачица.

Исте вечери у оквиру „Мост феста“ певаће Црвена Јабука, Ален Исламовић, бајинобаштански бенд Рок у поноћ и овогодишњи победник „Рок бунт фестивала“.

Долазак на Регату најавили Кинези, Немци, Французи, Руси, Словенци…

Претпродаја улазница за концерте у оквиру „Мост феста“ и концерт Цеце Ражнатовић почеће крајем ове седмице у Туристичком инфо центру у Бајиној Башти. Цена комплета улазница биће 600 динара, док ће у редовној продаји карте за оба догађаја бити по 600 динара. Током свих пет дана бајинобаштанске светковине у овом месту трајаће Сајам сувенира, меда, ракија и домаће радиности.

Интересовање за 25. „Дринску регату“ је огромно. Како кажу у СТЦ Бајина Башта, категорисани смештајни капацитети у граду и на Тари су за тај период одавно резервисани, па је упућен позив свим грађанима који се не баве туризмом, а имају места да приме туристе да се пријаве и зараде од Регате. Довођење гостију на регату најавиле су туристичке агенције из Кине, Словеније, Немачке, Француске, Македоније, БиХ.

 

Извор БЛИЦ

Фото В. ЛОЈАНИЦА / РАС СРБИЈА

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest