со-бајина-башта-800x445со-бајина-башта-800x445

Средства опредељења Одлуком о расписивању конкурса за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области jавног информисања на територији општине Бајина Башта у 2023.години, износе 8.000.000,00 динара. Најмањи износ средстава који се може одобрити по пројекту износи 50.000,00 динара, а највећи износ средстава по пројекту је 4.000.000,00 динара.

На конкурсу могу учествовати: 1. издавач медија чији медиј је уписан у Регистар медија у Агенцији за привредне регистре, уколико се медијски садржај емитује/дистрибуира на територији општине Бајина Башта. 2. правно лице, односно предузетник који се бави производњом медијских садржаја и који приложи доказ да ће суфинансиран медијски садржај бити реализован путем медија који је уписан у Регистар медија и емитује се на територији општине Бајина Башта.

Право учешћа на Конкурсу немају издавачи који се финансирају из јавних прихода.

За пројекте у култури који се финансирају и суфинансирају из буџета општине Бајина Башта у 2023. години обезбеђено је 3.000.000,00 динара. Вредност тражених средстава из буџета општине Бајина Башта не сме бити већа од 1.000.000,00 динара.

Право учешћа на овом Конкурсу имају установе, уметничка и друга удружења регистрована

за обављање делатности културе, појединци (уметници, сарадници, односно  стручњаци у култури), као и други субјекти у култури, које су регистрована најмање годину дана од  дана расписивања конкурса, осим установа културе чији је оснивач Општина Бајина Башта, који се финансирају сходно члану 74. Закона о култури и не могу учествовати на конкурсима које расписују њихови оснивачи.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest