Novogodisnji bazar 1Novogodisnji bazar 1

У  организацији Канцеларије за младе из Бајине Баште, читав децембар траје акција „ КЗМ  Деда мраз“  на прикупљању слаткиша  и новца. Од тога ће бити направљени пакетићи  за децу из социјално угрожених породица.

Novogodisnji bazar 2

– Новогодишњи базар је завршна активност Наше волонтерке и волонтери направили су разне колачиће, слаткише и украсе, кувано вино и чај. То продајемо и тако долазимо до средстава од којих ће се купити пакетићи. Имали смо и два квиза. На десетак места у граду ставили смо кутије за добровољне прилоге. Централна се налаз испред Инфо центра на Главној улици – каже Петар Нешковић, координатор  Канцеларије за младе. Од Центра за социјални рад добили смо списак  деце којој ћемо поделити пакетиће пред саму Нову годину.- каже Нешковић.   Ова акција изведена је први пут прошле године када је деци из социјално угрожених породица подељено 50 пакета.

– Са задовољством  ово радимо. Ја сам члан скоро две године Канцеларије за младе. И његова сам волонтерка. Очекујем да ће пакетиће добити више деце него прошле године.Жеља нам је да тој деци ставимо осмех на лице – каже гимназијалка Ена Савељић.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest