Бајина Башта ПЕТНАЕСТ ГОДИНА ПИВНИЦЕ ХОГАР

Део ентеријера Пивнице ХогарДео ентеријера Пивнице ХогарДео ентеријера Пивнице Хогар

Кад пожели леп провод у поподневним и сатима до пред поноћ, бајинобаштанска омладина, али и млади из суседних места, као по правилу одлазе у Пивницу Хогар.Тако је то у последњих 15 година. Тај престижни угоститељски објекат интересантан је и страним туристима који посећују ове крајеве у средњем Подрињу. На питање шта је то што ,као магнет, привлачи  госте, власник Пивнице Хогар дипломирани менаџер спорта Ненад Кривокапић каже.

-Атмосфера, проводи без икаквих инцидената, широк асортиман пића, повољне цене и квалитетна услуга су главни елементи због којих имамо доста сталних гостију. Једино се код нас може добити пиће наргила  са разним воћним укусима. И по томе смо препознатљиви. Нудимо разноврсна пива, а од ракија најтраженије су овдашња ББ клека и Стара песма- каже Ненад Кривокапић.

U Hogaru uvek veselo
Атмосфера, проводи без икаквих инцидената, широк асортиман пића

У петнаестогодишњем трајању Пивница Хогар имала је три етапе. Све је почело у локалу  преко пута зграде Монопола. Ту је Хогар остао пуних 10 година. Друга етапа везана је за двогодишњи рад у просторијама некадашње кафане Карађорће код Зелене пијаце. Од пре две године Хогар је у закупљеном простору АМС Бајина Башта.

-Садашњи простор даје нам могућност да организујемо рођендане, момачке вечери, веридбе, да доводимо позната певачка имена. Нашли смо начин да будемо домаћини квиз такмичењима. Од прошлог лета практикујемо да повремено наше госте забављају певачи  који су крајем деведесетих година прошлог века били јако популарни. Данашња омладина радо прихвата песме из тих времена па смо решили да наставимо са тим активностима – истиче Ненад Кривокапић.

Најбоље утиске  на госте Пивнице Хогар оставили су Иван Гавриловић,  Слађа Ђогани и Баки 3.

-Послом сам везан за Београд и Нови Сад, али кад год долазим викендом  у Рогачицу, заједно са младима из тог места практикујемо да одемо у Пивницу Хогар. Ту нам је лепо– каже Емилијан Павићевић.

М.Андрић

ФИЛМАЏИЈЕ ЗАВОЛЕ ХОГАР

За време снимања филма Олуја у овим крајевима, филмска екипа, на челу са режисером Милошем Радуновићем, била је стални гост Пивнице Хогар. По завршетку снимања филма, веза са његовим актерима није прекинута. Од режисера Радуновића  стигла је потврда да ће већи део екипе сигурно идућег лета доћи да посети Пивницу Хогар.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest