Успех полетараца ФК Слога на турниру у Севојну

Tri najbolje selkcije 2012. godisteТри најбоље селекције 2012. годиште на турниру у СевојнуTri najbolje selkcije 2012. godiste

 

Поводом 70. година постојања ФК Севојна из истоименог места, 10. октобра одржан је велики турнир за млађе селекције  на коме је учествовало 27 екипа  са подручја Златиборског округа. Слога из Бајине Баште имала је три екипе које су предводили тренери Дејан Тимотијевић и Милорад Александрић. Уз њих је био и директор млађих селекција Милисав Ристивојевић.

Најуспешнија је била селекција коју су чинили млади фудбалери рођени 2012. године. Она је освојила прво место победивши у свих пет утакмица и то без примљеног гола. У финалу је голом Уроша Сарића тријумфовала над ФК Прибој.

-И остале две селекције била су добре. Она коју су чинили играчи рођени 2013 /14. године заузела је друго место. Поражена је у финалу од Севојна са 1:2. Претходно је забележила три победе. Селекција 2010/11. годиште заустављена је у четвртфиналу од ужичког Капедунума пошто је поражена са 2:4- каже тренер Дејан Тимотијевић.

Direktor Sloginih mladjih selekcija po povratku sa turnira u Sevojnu
Директор млађих селекција Слоге Ристивојевић по повратка са турнира у Севојну

-Радо смо прихватили позив наших старих спортских пријатеља да учествујемо на турниру Севојну и тако дамо допринос обележавању великог јубилеја тамошњег клуба. Био је то леп догађај за наше младе фудбалере. При томе добро су репрезентовали свој клуб и град- вели Милисав Ристивојевић, директор  Слогиних млађих селекција.

М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest