Српска лига, Запад: Први пораз Слоге на домаћем терену

Слога - Мачва 1929Слога - Мачва 1929 Слога - Мачва 1929

Фудбалери Слоге доживели су данас  у оквиру 9. кола Српске лиге, група Запад, први пораз пред својим навијачима. Потпуно заслужено сва три бода, са терена Спортског центра „Браћа Милутиновић“ однела је Мачва 1929 из Богатића савладавши са 2: 0 домаћина головима Драгише Станића у 17. и Живорада Арнаутовића у 71. минуту.  Да се добро не пише бајинобаштанском српсколигашу најавио је у 17. минуту нападач Мачве 1929  Станић постигавши евро гол. Могли су гости у последњем минуту првог полувремена да повећају предност, али је катастрофалну погрешку  своје одбране исправио голман Дејан Голубовић  изванредном реакцијом. У игри Слоге ништа се није променило  у наставку, играло се неповезано,  с пуно грешака, што су гости зналачки искористили и у једној од бројних контри постигли и други гол.

Данашњи пораз Слоге утолико је болнији јер је доживљен од последњепласиране екипе на табели  која је до овог сусрета имала само један освојен бод. И ова утакмица, као и претходне, показала је да су у овом рангу такмичења по квалитету, изузимајући Смедерево и чачански Борац,  екипе поприлично изједначене. Могуће је да су данас играчи Слоге потценили противника имајући у виду његов тренутни слаб пласман.

Судијска тројка на утакмици Слога - Мачва

Поуздани голман Мачве Предраг Мијић
Поуздани голман Мачве Предраг Мијић
Радојевић зауставио Обрадовића
Радојевић зауставио Обрадовића
Марко Џелебџић није успео да се упише у стрелце
Марко Џелебџић није успео да се упише у стрелце

Нови тренер Слоге Ђорђе Лазић на свом дебију није био срећне руке, а да невоља буде већа већ у првој утакмици био је, због повреде, лишен услуга најбољег играча Александра Ђоковића. Данас се Лазић определио за ову једанаесторицу: Голубовић, Стојановић, Џелебџић, Ковач, Ђукић, Арсић, Радојевић, Савић, Стевановић, Филиповић и Брунчевић. У другом полувремену у игру су ушли Николић, Лакушић и Радуновић.

У наредном 10. колу Слога је гост чачанског Борца.

Портал ББ глас

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest