Чланови Организационог одбора турнира

У  организацији Одбојкашког клуба Дрина из Бајине Баште, на излетишту Рача 28.и 29. јула одржан је Пети турнир „Опен Дрина“ у одбојци на песку  (бич волеју). Учешће је узело 29 екипа у три категорије са око 80 чланова.

У категорији 3 на 3 мешовито за старији узраст победила је екипа  Дрина 1, друго место заузела је Дрина 2, а треће  Дрина микс. У победничкој екипи биле су  Јована Божић, Бојана Николић и Мирјана Јоксић.

У истој категорији за старији узраст прво место освојила је екипа  Дрина 1, друго Дрина микс, треће Дрина 2. Татјана Баштовановић, Наташа Супуровић и Предраг Жижић бранили су боје победничке екипе.

У категорији 2 на 2 првак је Дрина 1, друга је Тара, трећа  Дрина 2. У саставу првопласиране кипе биле су Татјана Баштовановић и Наташа Супуровић.

Све утакмице судио је тренер Зоран Јекић.

Награде уручили Слободанка Тадић, Жељко Марковић  и Данка Гавриловић 

Организатор је за најбоље екипе обезбедио пехаре, медаље и дипломе. Уручили су их Слободанка Тадић, Данка Гавриловић и Жељко Марковић, представници општине у Управног одбора ОК Дрина.

-Мало нам је киша засметала, али ништа страшно. Турнир је протекао у најбољем реду.  Током два дана виђена је лепа одбојка. Захваљујемо свим екипама учесницама и позивамо их да дођу и идуће године- каже председник Организационог одбора турнира „Опен Дрина“ Звездан Баштовановић.

Проглашење најбољих и додела награда и признања , као и уручење захвалница спонзорима обављено је у Градској хали.

                                                                                                                                      Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest