МИНУЛА СЕЗОНА БИЛА УСПЕШНА

minula-sezona-bila-uspesnaЖОК Тара Бајина БаштаЖОК Тара Бајина Башта

ОК Тара

У недавно завршеном првенству Друге лиге Србије-група Запад Одбојкашки клуб Тара из Бајине Баште освојила је шесто место и без проблема сачувала ранг.Тако је остварен основни циљ.  Јесења сезона почела је добро са две победе над Црнокосом у Косјерићу и Трстеником на свом терену. У преосталих седам утакмица нанизано је исто толико пораза.

После трећег кола тренер Зоран Јекић дао је оставку. У тражењу решења за његову замену, стигао је крај полусезоне. Успели смо да ангажујемо професора са А тренерском лиценцом Милорада Ристовића и то се показао као добар потез. У пролећном делу имали смо пет победа. Савладали смо код куће Лепосавић, Мокру Гору и Слободу, а у гостима Трстеник и Нови Пазар.Тако само сакупили 20 бодова и иза себе оставили четири екипе. Пуно нам је значио долазак играчица Кристине Марковић, Марије Петровић, Андријане Марић, као и после вишегодишње паузе поновно активирање Зорице Арсеновић и Јелене Јакшић. Све су дале велики допринос у стабилизацији тима и постизању добрих резултата. Овде бих поменуо успех кадетске селекције  на турниру у Братунцу где је у конкуренцији 9 екипа освојила прво место-каже председник клуба Михаило Јевтић.

И остале Тарине селекције успешно су завршиле првенство. Јунорке су заузеле 2. место, кадеткиње  и старије пионирке 4. Првенство за млађе пионирке још није завршено. Председник клуба одаје захвалност играчицама, тренерима на челу са  Милорадом Ристовићем, а захвалан је општини и председнику Радомиру Филиповићу на редовном финансирању  клупских активности.

ОК Тара ће почетком јуна обележити 20 година постојања пригодним турнирима за млађе селекције и традиционалним Фестивалом уличне одбојке. Планирана је и додела признања онима који су дали највећи допринос у оснивању и раду клуба у протеклих 20 година.

М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest