Изборна Скупштина ФК Слога – Предрагу Живковићу нови мандат

Изборна Скупштина ФК СлогаИзборна Скупштина ФК СлогаИзборна Скупштина ФК Слога

Изборна скупштина ФК Слога из Бајине Баште одржана је 15. децембра 2022. године. Њоме је председавало радно Председништво у коме су били Ратко Сарић, Предраг Живковић и Радоје Марковић. Скупштину чини 21 члан. То су: Дејан Голубовић, Светлан Андрић, Ратко Веселиновић,  Владимир Гагић, Дејан Тимотијевић, Милорад Александрић, Милош Лекић, Ратко Сарић, Мићо Стаменић, Срђан Стојкановић, Драган Нешковић, Драган Ковачевић, Драгомир Секулић, Милија Печеница, Братислав Тришић, Душан Ђорђевић, Милорад Панајотовић, Радован Милићевић, Горан Перовић, Раде Аџић и Радоје Марковић.

Радно Председништво на Изборној Скупштини ФК Слога
Радно Председништво на Изборној Скупштини ФК Слога
Предраг Живковић, председник ФК Слога
ДЕјан Тимотијевић
ДЕјан Тимотијевић

На предлог Рада Сарића, за  председника клуба је изабран Предраг Живковић. Он је ту дужност обављао и у прошлом мандату. На наредној седници  Скупштине  биће изабран Управни и Надзорни одбор.

Председник Живковић укратко је говорио о успесима и проблемима клуба. Нагласио је да је доласком  у Слогу затекао дуг од 12 милиона динара, а да он сада износи око четири милиона динара што је потврдио и секретар  клуба Милан Стаменић. Дејан Тимотијевић , члан Општинског већа задужен за спорт и омладину,  истакао је одличан рад и резултате млађих Слогиних селекција и њихових тренера. Нагласио је да је у 2022. години освојен 21 пехар и око 200 медаља. У дискусију су учествовали  Мићо Стаменић, Срђан Стојкановић, Радован Милићевић, Радоје Марковић и Љубисав Ђурић.

Текст и фото: М.Андрић

ИНТЕРЕСУЈУ СЕ ЗА СЛОГУ

Узимајући реч у дискусији, Миле Јовановић, некадашњи потпредседник Слоге, обавестио је Скупштину да постоји заинтересованост да бригу о Слоги  преузму неки бивши репрезентативци државе. Нагласио је да они имају само један услов, да су финансије чисте и наговестио њихов долазак на разговор са општинским руководством.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest