ЛУ Соко: Ново поверење Станимиру Милутиновићу

Ново руководство ЛУ Соко са управником ловиштаНово руководство ЛУ Соко са управником ловиштаНово руководство ЛУ Соко са управником ловишта

Изборна скупштина Ловачког удружења Соко из Бајине Баште одржана је 14. децембра 2022. године у сали Скупштине општине.  Најпре је конституисана Скупштина од 35 чланова , а онда је она изабрала  своје органе са четворогодишњим мандатом.

Са Изборне скупштине ЛУ Соко
Са Изборне скупштине ЛУ Соко

За председника ЛУ Соко изабран је Станимир Милутиновић. Он је ту дужност обављао и у претходном мандату. Скупштина је одлучила да Милутиновићев заменик буде Зоран Цвијић. Нови председник Скупштине је Ратко Савић ,а потпредседник Бобан Мартиновић. Дужност секретара поверена је Драгану Спасојевићу. Након избора председник Станимир Милутиновић кратко се обратио Скупштини позвавши све да заједничким снагама унапређују ловство и рад ЛУ Соко.

Станимир Милутиновић
Станимир Милутиновић
Зоран Цвијић
Зоран Цвијић

Приликом избора осталих органа , члан Скупштине доктор Александар Вељановски  упозорио је да изабрани имају велику одговорност у раду  и да за пропусте могу добити кривичне пријаве напоменувши да у ЛУ Соко има криминала. Председник Скупштине Ратко Савић замолио је да се  настави са избором органа  и да се о свему може разговарати на следећој седници Скупштине.

Текст и фото: М.Андрић

У десеточлани Управни одбор изабрани су Миломир Баратовић, Милан Радовановић, Мирослав Јовановић, Раденко Павловић, Зоран Милосављевић, Милан Јовановић, Иван Средојевић, Јован Матић, Ранко Луковић и Милисав Радовановић.

Надзорни одбор сачињавају  Мирослав Шевртовић, Бранко Лукић,  Милан Биљић, Радисав Максимовић и Обрад Маринковић.

Чланови Дисциплинске комисије су Марко Живановић, Зоран Милутиновић, Радован Јовановић, Саво Благојевић и Александар Средојевић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest