Фудбалски викенд: Победа Перућца, реми Слоге, пораз Вишесаве

Слога поражена у УжицуСлога - Слобода, детаљ са утакмице

Минули викенд  није био  успешан за наше фудбалске клубове.   Зонаш Слога је на свом терену поделила бодове са чачанском Слободом, а у Окружној лиги успех је забележио Перућац савладавши као домаћин Јединство из Каленића са 2:1. Други наш представник, ФК  Вишесава поражена је на свом терену од екипе Црнокосе из Косјерића са 2:0.

Западно-моравска зона

СЛОГА – СЛОБОДА  0:0

СРЦ „Браћа Милутиновић“. Гледалаца: 100. Судија Вељко Давидовић (Ваљево). Жути картони : Ђорђевић, Живановић (Слога),  Ружичић (Слобода).

СЛОГА: Голубовић, Андрић ( Митровић), Милосављевић, Ђурић, Ђорђевић, Ивановић, Божић ( Николић), Живановић, Тарабић ( Михаиловић), Јашић.

СЛОБОДА: Вујичић, Бучевац, Николић ( Рисимовић), Ружичић, Чупић, Стевановић, Кузмановић, Димитријевић (Пантовић), Глигорић, Кривачић, Зорић ( Крупеж).

После одличне игре и победе од 3:0 на свом терену против Полимља из Пријепоља, Слога је дочекала Слободу из Чачка. Очекивало се да ће и Чачани положити оружје. Ипак, то се није десело.

Гости су у игри применили класичан бункер и успели да сачувају мрежу. У томе је најзаслужнији њихов голмана Вујичић, али и непрецизност домаћих играча. У првих 15 минута Тарабић је два пута добро шутирао. Једном је лопта отишла поред стативе, други пут Вујичић се спасио избацивањем лопте у корнер. Уследили су покушаји Ивановића, Живановића, Андрића, Милосављевића и Божића, али без успеха. У другом полувремену све је било исто као и у првом, мого покушаја без резултата. Слобода је покушала у два- три наврата да контрама угрози Голубовића. Није то било ништа опасно по њега и његове одбрамбене саиграче. У финишу тренер Владислав Росић покушао је са три измене да нешто промени, али то није дало резултат. Судија Вељко Давидовић имао је пар грешки на штету домаћина. При крају је, на интервенцију помоћника, безразложно послао тренера Росића у публику.

За Слогину игру може се рећи да је промељива током целог пролећа. Било је одличних момената, али и оних врло лоших када је уследио висок пораз од 5:0 на гостовању у Пријевору.

                                                                             Златиборска окружна лига

                                                                             ЦРНОКОСА ПРЕСУДИЛА ПЕРУЋЦУ

У Златиборској окружној лиги цело пролеће води се трка за друго место које обезбеђује учешће у баражу за попуну Западно-моравске зоне. Јасен је сигурно првак. Главни кандидати за бараж били су Црнокоса, Чајетина и Перућац. Прва два клуба су и даље у трци. Перућани су практично отпали јер су на гостовању у Косјерићу поражени од Црнокосе са 3:0.

 

                                                                                                                       М.А.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest