Са утакмице Слога - ЗлатарСа утакмице Слога - ЗлатарСа утакмице Слога - Златар

На главном терену у Спортском центру „Браћа Милутиновић“ на Сретење одиграна је пријатељска утакмица између домаће Слоге и Златара из Нове Вароши.  Бајинобаштанима је то била трећа контролна утакмица. Заслужено су савладали Нововарошане са 2:0. Први гол постигао је Филиповић у 9. минуту након лепог продора и центаршута Ђорђевића са позиције десног крила. После тога Слога је имала сталну иницијативу и добар покушај Ђорђевића да повиси резултат у 34. минуту.

Друго полувреме било је занимљивије. Уследила је доминација домаћина. Ређале су се шансе, одлични Веселиновић два пута је погодио стативу, а ударци Николића и Џелебџића нису нашли пут до мреже- Коначан резултат постављен је у 90. минуту. Корнер је извео Живановић, скочио је штопер Радојевић и послао лопту  у мрежу Чакаревића. Био је то први гол у дресу Слоге овог младог играча који се вратио у клуб иако је део припрема обавио у Првој искри из Барича у Медулину.

Sloga- Zlatar 4 (1)

Sloga Zlatar 2Sloga- Zlatar 1

Тренер Ђорђе Лазић у стартних 11 играча уврстио је  Голубовића, Илића, П. Милосављевића, Гудурића, Новаковића, Митровића, М. Милосављевића, Живановића, Филиповића, Ђорђевића и Тешића. У другом полувремену прилику су добили  Цвијовић, Марчета, Веселиновић, Џелебџић, Николић, Раденовић, Радојевић и Савић.

-Противник је касније од нас почео припреме па је парирао онолико колико је могао. Ми полако радимо на неким тактичким елементима и стичемо слику о могућности сваког појединца. Генерално стално имамо проблем са реализацијом  гол шанси и ту мора да урадимо нешто значајније. Мислим да ће то бити отклоњено до почетка првенства. Играчки смо знатно јачи у односу на јесењу сезону па верујем да можемо изборити опстанак у Српској лиги Запад – каже тренер Ђорђе Лазић.

Први гол у дресу Слоге постигао је Марко Радојевић.

-На позив из клуба вратио сам се после краткотрајног  боравка у Првој искри. Одлично радимо, тренер Ђорђе Лазић и његов помоћник Светлан Андрић дали су нам слободу у игри. Преостаје нам да се одужимо залагањем, борбеношћу и победама. Верујем да можемо сачувати српсколигашки статус- истиче Марко Радојевић.

За Златар играли су  Чакаревић, М.Грбовић, Гујаничић, Гордић, Оташевић,  Д. Грбовић, Селмановић,  В. Шкаљаревић,  М.Јелић, Вјетровић, Ковачевић. Прилику су добили  и Лојаничић., Д. Шкаљаревић, Пурић, Милошевић, Дилпарић, Палић и И.Јелић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest