Протест играча Слоге после првог голаПротест играча Слоге после првог голаПротест играча Слоге после првог гола

СЦ“ Браћа Милутиновић“ . Гледалаца“ 300. Судија: Александар Николић (Лајковац). Стрелци: Тешић у 84.за  Слогу, а Зличић у 7. и 64. за Смедерево.

СЛОГА – Голубовић, Илић, П. Милосављевић, Гудурић, Радојевић, Митровић ( М.Милосављевић), Живановић, Ђорђевић , Веселиновић ( Емека), Арсић, Тешић.

СМЕДЕРЕВО- Јовић, Крнета ( Панић),  Костић, Савковић,  Стојковић, Зличић,  Димитријевић,  Н.Јовановић ( Илић), Бојић (  Ивић),  Благојевић  (Севић),  Ј.Јовановић.

Одличну фудбалску представу на старту Српске лиге Запад, која је могла по много чему да задовољи прволигашке критеријуме, покварио је млади судија Александар Николић из Лајковца уз напомену да ни помоћници Кубуровић и Кантар нису били на висини задатка. Слога је оштећена за два пенала, а први гол Смедереваца је признат иако лопта није прешла гол линију.

Митровић и Радојевић заустављају Јовановића у продору
Митровић и Радојевић заустављају Јовановића у продору
Деул Митровића (Слога) и Савковића (Смедерево)
Деул Митровића (Слога) и Савковића (Смедерево)
Денис Илић (Слога) и Крсте Бојић (Смедерево)
Денис Илић (Слога) и Крсте Бојић (Смедерево)
Редари поред судија по завршетку утакмице
Редари поред судија по завршетку утакмице

Смедерево је у вођство довео Зличић. Шутирао је са 4 метра, лопта је пала у бару  испред гол линије, интервенисао је Голубовић. Судија је сматрао да је она пре тога била у мрежи. Нису помогли протести ни убеђивање са судијама. После тога  домаћи су преко Веселиновића и Живановића упутили два добра ударца које је голман гостију одбранио. У 15. минуту оборен је Живановић у казненом простору гостију. Судијина пиштаљка остала је нема. Зличић је пропустио идеалну прилику у 52 минуту, сјајно је интервенисао Голубовић. Зличић се искупио у 64. минуту кад је постигао други гол.  Слога се није предала . Наставила је са нападима. Шансу није реализовао Живановић у 71.минуту. Шест минута касније  један играч гостију играо је руком у свом шеснаестерцу. Опет је пиштаљка  главног судије остала нема. Коначан резултат постављен је у 84. минуту. Ђорђевић је лепо  центрирао, а Тешић ефектно главом свладао Јовића.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest