Фудбал: Распуцали се Слогини шпицеви – Слога- Раднички НБ  5:0 ( 3:0)

Евро гол Ђорђевића, Слога - Раднички НБЕвро гол ЂорђевићаЕвро гол Ђорђевића, Слога - Раднички НБ

СЦ „Браћа Милутиновић“. Гледалаца: 100. Судија: Жељко Јовановић ( Бајина Башта). Стрелци: Тешић у 25. и 28, Ђорђевић у  36, Веселиновић у 47. и 85. минуту.

СЛОГА- Марчета, П.Милосављевић, Новаковић, Радојевић, Арсић, М.Милосављевић, Живановић, Тешић, Ђорђевић, Филиповић. Играли су још: Цвијовић, Веселиновић, Џелебџић, Митровић, Гудурић, Раденовић, Николић, Савић.

РАДНИЧКИ НБ – Радојичић, Милекић, Милосављевић, Л.Луковић, Лукешевић, Кнежевић, Кузмановић, Ђурић, Лепојевић, Тејић, Првуловић. Играли су још: Виторовић, Недовић, Михаиловић, Секулић, Перић, Црнобрк, Б. Луковић, Илић, Куденов, Нешић, Комадина, Цвијовић.

Омладински тим Радничког из Новог Београда, члан Прве омладинске лиге Србије, држао се до 25. минута када је кренула серија голова у корист домаћина. Слогу је у вођство довео Тешић из пенала пошто је претходно фаулиран у петерцу гостију од стране Кнежевића. Три минута касније Тешић још једном погађа мрежу Новобеограђана. Потом је уследило додавање Арсића и евро гол Ђорђевића.

На почетку другог полувремена Веселиновић је искористио асистенцију Џелебџића за нови Слогин погодак. Исти играч  поставио је коначан резултат  у 65. минуту. Асистирао му је Раденовић. Домаћин је имао још неколико прилика за гол. Гости су у два наврата  извели добре нападе, али штоперски тандем Новаковић- Радојевић правовремено је реаговао у заштити свог гола. Слогини шпицеви распуцали су се тек у шестој контролној утакмици и наговестили да су наштимали нишанске справе.

Други гол Тешића
Други гол Тешића
Sloga BB- Radnicki NB, duel Ilica Sloga i Prvulovica Radnicki NB
Дуел Илића и Првуловића
Новаковић ( Слога) и Тејић (Раднички НБ) у акцији
Новаковић ( Слога) и Тејић (Раднички НБ) у акцији

– Сви наши голови били су ефектни, нарочито Ђорђевићев. Мени је најважније да сам се опоравио од операције колена па се надам добрим играма и головима и у првенственим утакмицама – каже двоструки стрелац Никола Веселиновић.

Слога ће генералну пробу, пред старт пролећне сезоне у Српској лиги Запад, имати у суботу. Угостиће ФАП-а у 14 часова.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest