ФК Слога: Отишло 10 играча, повратници обећавају лепо пролеће

Са првог тренинга СлогеСа првог тренинга СлогеСа првог тренинга Слоге

Краћим радним састанком са председником клуба Предрагом Живковићем, па потом лаганим тренингом на тартан стази, Слога је јуче ( 24. јануара) почела припреме за пролећну сезону у Српској лиги Запад под вођством тренера Ђорђа Лазића и помоћника Светлана Андрића и Зорана Новаковића, учитеља голмана.

Редове  Слоге напустило је 10 играча,  Марко Радојевић, Александар Ђоковић, Никола Арсенијевић, Лазар Радуновић, Вукан Ковач, Алмир Брунчевић, Милош Лакушић, Михаило Стојановић, Лазар Стојановић, Немања  Стевановић. Сви су из других средина.

Договор пред почетак тренинга
Договор пред почетак тренинга

-Успели смо да вратимо наше бивше играче,  Стефана Тешића из Лознице, Дејана Ђорђевића из Будућност Крушика и Дениса Илића који је паузирао шест месеци. Исту паузу због повреде имао је одлични нападач Никола Веселиновић. Довели смо  из Полета (Љубић) Ужичанина Немању Тешића. Планирамо да доведемо још четири играча како би имали тим који ће моћи да избори опстанак у овом рангу – каже председник Слоге Предраг Живковић.

Председник Живковић са тренерима Лазићем и Андрићем пред почетак тренинга
Председник Живковић са тренерима Лазићем и Андрићем пред почетак тренинга

Слоги ће понајвише недостајати први стрелац Ђоковић и поуздани млади штопер Радојевић. Због пословних обавеза,  одсуствоваће и други штопер  Вук Костић. Ђоковићев голгетерски учинак требало би да надоместе Стефан Тешић, Веселиновић и Ђорђевић. Немања Тешић конкурише за штопера, а у зони интересовања је и његов суграђанин штопер Андреј Марковић, капитен омладинског тима Слободе  из Ужица. Прву контролну утакмицу Бајинобаштани ће имати 8. фебруара  у Чачку са Борцем.

БОРИЋЕМО СЕ ЛАВОВСКИ

Имали смо тешку јесењу сезону. Било је доста кадровских проблема, али и наших слабих игара. То смо све архивирали и подредили борби за опстанак у друштву српсколигаша.Чека нас изузетно тежак пут до тога. Крећемо са 14. места и 11 бодова. Борићемо се лавовски – јасан је тренер Лазић.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest