Меморијални турнир Славко Рабасовић Рабас, екипа Љубовије

У организацији Спортског савеза општине Бајина Башта и Клуба малог фудбала “Бајина Башта“, под покровитељством општине и уз помоћ бројних спонзора, у Градској хали почео је 2. Божићни турнир у малом фудбалу који се игра у част рано преминулог привредника Славка Рабасовића Рабаса. У трци за прву награду од 180 хиљада динара, другу од 90 и трећу од 30, учествује 16 екипа из Ужица, Ваљева, Љубовије, Косјерића и Бајина Баште. На отварању турнира 8.јануара окупило се око 700 гледалаца.

ДЕтаљ са утакмице Пинбет-Биљић компани
Меморијални турнир Славко Рабасовић Рабас
Екипа Рабас конфекција

Прве су на паркет изашле екипе Љубовије и АД Лукома. Лукомовци су одлично почели и повели са 3:0. У наставку Љубовијани су успели да направе преокрет. Вођени капитеном српсколигаша Дрине Ратком Илићем и некадашњим играчем Црвене звезде Драганом Вуковићем изборили су победу од 6:4.  У дербију кола  Пинбет је са 3:1 поразио Биљић компани. Ове две екипе, уз Ноншаланцију, Љубовију и Јелу ББ сматрају се главним фаворитима за прво место. Голове за победнички тим постигли су Тошић, Ђорђевић и Божић, а за поражене Симић.

Резултати првог кола: Љубовија -АД Луком 6:4, Пинбет-Биљић компани 3:1,  Љубовија Рабас конфекција 3:3, Биљић компани-ИБМ Данекс 7:2, Јела ББ –Еко брвнаре 3:0, Пинбет-Вишесава 6:1.

Вечерас ( среда) састају се : Јела ББ-Мики Тома, Наменска УЕ- Кафе Карђорђе, А Рогић-АД Луком, Пиннбет-ИБМ Данекс, АШ Рогић-Рабас конфекција, Вишесава-ИБМ Данекс.

        М.А.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest