Златиборска окружна лига: Победе Вишесаве и Перућца

Вишесава - Први партизанВишесава - Први партизан
Вишесава – Први партизан 3:2: Неизвесно до самог краја

Минулог викенда закотрљала се и бубамара на теренима Златиборске окружне лиге. Оба представника општине Бајина Башта у тој Лиги имали су успешан старт. Вишесава је као домаћин, победила Првог партизана из Ужица са 3:2. Перућац је био домаћин Сечици из Сече Реке. Гости су дошли на утакмицу, али она није одиграна. Делегат утакмице констатовао је да Сечица није имала  бонус играча у пријављеном саставу што је супротно пропозицијама Лиге. Тако су Перућани  дошли до победе од 3:0 за зеленим столом.

У сусрету између Вишесаве и Првог партизана виђен је добар фудбал. Вишесавци су водили са 3:0, али су на крају морали да страхују за повољан исход. Мрежу гостију први је погодио из пенала Мијатовић у 31. минуту. Над њим је и направљен прекршај за најстрожију казну. Пет минута касније, на пас Јашића , Ордагић је повисио резултат. У 65. минуту Јашић лепим ударцем са 15 метара  доводи домаћина у вођство од 3:0. Чинило се да ће Ужичани претрпети праву катастрофу. Ипак, изабраници Зорана Халиловића смогли су снаге да  стигну на домак бода.  У 75. минуту  Тодоровић постиже први гол за њих. У 84. минуту Стевановић аутоголом  смањује резулатат на 3:2. У самом финишу судија  Милош Пузовић из Прибоја  био је на мукама јер су гости тражили пенал сматрајући да је Василић играо руком у свом казненом простору. Ипак, није попустио и остао је при одлуци да од пенала нема ништа. Треба рећи да су обе екипе пропустиле по две-три зреле прилике за голове.

Тренер Вишесаве Стефан Аксентијевић поклнио је поверење:  Аћимовићу, Василићу,  Агатоновићу,  Танасијевићу, Стевановићу, Митровићу, (Тадићу),  Јанковићу, Јашићу, Михаиловићу, Ордагићу ( Вукајловићу), Мијатовићу (  Аксентијевићу).

                                                                                          Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest