Западно-моравска зона: Слога – Овчар (1:1) (1:1)

ByББ ГЛАС

11. новембар 2023.
Слога - Овчар 05Слога - Овчар 05Слога - Овчар 05

Фудбалери Слоге данас су на свом терену, у оквиру 13. кола првенства Западно-моравске зоне,  поделили бодове са екипом Овчара из лучанског села Марковице . Малобројна публика видела је два поготка а све одиграло за непуна три минута. Најпре је у 22. минуту Александар Лукић из непосредне близине погодио мрежу поузданог голмана Овчара Милосављевића  и довео Слогу у вођство, а већ у 24. минуту капитулирао је и чувар мреже домаћих Аврамовић. Његову лошу процену искористио је нападач Златић савладавши га лоб ударцем са  око десетак метара. И било је то све што се погодака тиче. А ређале су се шансе за постизање гола једна за другом, и просто је невероватно како ниједна од њих није реализована. У промашајима предњачили су домаћи, мада су и гости из брзих контранапада задавали много главобоља одбрани Слоге и голману Аврамовићу. После овог кола Слога је са 16. бодова задржала 7. место на табели. У наредном 14. колу бајинобаштански зонаш је гост Полету у Трбушанима.

Слога - Овчар 2

Слога - Овчар 03

Слога - Овчар 04

Спортски центар „Браћа Милутиновић“, Гледалаца око 100. Главни судија Анђелко Аксентијевић (Крагујевац), помоћници Ивановић и Ристић (Крагујевац).

СЛОГА Аврамовић, Станојчић, Тошић, Петковић, Тадић, Николић, Милановић, Милосављевић, Лукић, Филиповић, Лекић.

ОВЧАР Милосављевић, Марковић, Лабан, Обрадовић, Маринковић, Златић, Пантелић С. ,  Милошевић, Томовић, Радичевић, Рађеновић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest