Вишесава - Јежевица

Бајина Башта- СЦ „ Браћа  Милутиновић „. Гледалаца : 150. Судија: Енес Касумовић ( Сјеница ) 7,5. Стрелци : Н. Василић у  63. и Ду. Јанковић у 85. минуту.

ВИШЕСАВА – Аћимовић 8 , Јовановић 7,5, Б.Василић 7,5, Марковић 7,5, Митровић 7,5, Н. Василић 8, Да. Јанковић 7,5, ( Ђурић – ), Симић 7,5, Ду. Јанковић 8, И.Петровић 8, Т. Петровић  7 ( Андрић 7 ).

ЈЕЖЕВИЦА-  Несторовић 7, Крејовић 7, Шмакић 6,5 ( Матић 6,5),  Раковић 6,5, Цицовић 6,5, (Драгутиновић  6,5 ),  Брашњевић 7, Пешић 7,  Шерфези 7 ( Мијатовић – ),  Боровић 6,5, Филиповић 7,  Вуковић 6,5, (  Живковић  6,5 ).

Играч утакмице: Аћимовић ( Вишесава )

Вишесава - Јежевица

У дербију кола Вишесава је одличном игром победила Јежевицу и скинула је са првог места. Изабраници тренера Светлана Андрића  добро су одиграли прво полувреме у коме је голман Аћимовић  сјајним  интервенцијама знато допринео да се на одмор оде  са нерешеним резултатом. У другом полувремену лидер лиге креће на све ли ништа. У таквој игри Вишесава зналачки користи полуконтре и контре. Једна таква у 63. минуту завршена је фаулом у њену корист. Слободан ударац са готово 30 метара извео је Иван Петровић. Снажну лопту голман гостију успео је да укроти одбијањем што користи спретни Н. Василић и лако постиже први гол за Вишесавце. Неколико минута касније Душан Јанковић излази сам пред голмана, шутира у њега па је шанса пропала. Искупио се у 85. минуту када је опет био у контри. Овог пута  био је прецизан за 2:0. Јежевица  креће у таласима са нападима, али одбрана, на челу са Аћимовићем, није дозволила  да буде савладана. У финишу утакмице дошло је до судара главама Аћимовића и Шерфезија. Први је са чалмом на глави наставио да игра, а други је морао у болницу пошто му је пукла аркада. Публика је цело време бодрила Вишесавце. Одушевљен је био победом бизнисмен  Радивоје Лазић, власник Трговине „ Лазић“ па је Вишесавце частио вечером и пићем у ресторану „Трпеза“.

4 Вишесава - Јежевица

Вишесава - Јежевица 03

-Честитам момцима и тренеру Андрићу на победи у дербију. Очекујем да ћемо и у преостала три кола поновити добру игру и остати у горњем делу табеле – каже председник клуба Филип Аксентијевић. После 12. кола Вишесава је на 5. месту са 24. бода. У наредном колу гост је Првог партизана из Ужица.

 

М.А.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest